Nieuwe vestiging voor DL Logistics Group BV

Met trots kunnen wij melden dat DL Logistics Group BV sinds 1 december 2022 een nieuwe locatie heeft! Onze vestiging DL Freight Management Amsterdam BV is verhuisd naar Hoofddorp. Dit hypermoderne pand, vlakbij Amsterdam en Schiphol, stelt ons in staat onze klanten nog beter te bedienen.


De behoefte aan een groter kantoor en magazijn was groot, aangezien het aantal klanten en het aantal zendingen de afgelopen paar jaren sterk is toegenomen.


Met een magazijn van meer dan 2500m2 op deze toplocatie kunnen we mooie stappen maken met DL.

Onze nieuwe vestiging past bij deze tijd

DL heeft op elk logistiek vraagstuk een antwoord, waarbij wij ook graag een bijdrage leveren aan de vraagstukken die er liggen op het gebied van duurzaamheid. Vandaar dat het nieuwe pand gasvrij is, het op zonne-energie draait en we ecologische duurzame wanden hebben, bestaande uit veel groen. Daarnaast is het voorzien van allerlei high-end voordelen. Zo is het magazijn uitgerust met extra beveiliging waardoor alle (high-value) goederen veilig bij ons staan, maar is het ook beter bereikbaar voor zowel bezoekers als vrachtwagenchauffeurs. Doordat Schiphol zowaar naast de deur is zijn de doorlooptijden minimaal.

Daarbij zal vanaf januari 2023 ook de High-Value afdeling verhuizen naar deze locatie. Hierdoor is onze flexibiliteit in het aanbieden van allerlei logistieke diensten van de hele DL Logistics Group nog nooit zo groot geweest.

Nieuwsgierig?

Mocht u na het lezen van dit artikel meer informatie willen hebben over onze nieuwe vestiging, bezoek dan deze pagina  of neem contact met ons op.

Deel dit artikel

Meer te lezen