Waarom de kwaliteit en veiligheid van uw goederen voor ons op nummer 1 staat 

DL stelt hoge eisen aan de kwaliteits- en veiligheidsnormen van de goederen die bij ons worden opgeslagen. Bij alle handelingen die met uw goederen te maken hebben, willen we graag aan de strengste eisen voldoen. Denk bijvoorbeeld aan het opslaan van groente en fruit of het vervoeren van high value goederen. Om bij onze diensten aan deze normen te blijven voldoen vinden er jaarlijks verschillende (onafhankelijke) controles plaats. Hierdoor kunnen we al jarenlang met trots zeggen dat we IFS-, BRC-, SKAL- en Chain of Custody gecertificeerd zijn. Daarbij zijn al onze warehouses bonded warehouses (IATA). Hierdoor kunnen goederen worden opgeslagen, bewerkt of verwerkt zonder (opnieuw) invoerrechten te betalen.

Door deze certificeringen zijn wij in staat u te helpen bij het opslaan van goederen, maar ook bij het vervoeren ervan. Zo beschikken we bijvoorbeeld over meer dan 12.000m3 aan koelingen! Hierbij is één ding heel belangrijk voor ons: het bewaken van de kwaliteit van uw goederen. 

Zo wordt de temperatuur van de koelruimtes bij ons 24 uur per dag bewaakt. Mocht de temperatuur een keer afwijken, dan worden er direct doeltreffende maatregelen genomen.

Wilt u meer weten over onze certificeringen? Kijk dan op deze pagina of neem contact met ons op.

Deel dit artikel

Meer te lezen