Geen klantrelatie, maar een partnerrelatie

De grondleggers van DL Logistics Group B.V. zijn Jan Dammes en Pieter Laban. Onafhankelijk van elkaar gestart rond 1990 hebben we ons in 1998 verenigd, eerst als Dammes Laban en vanaf 2010 als DL.

Het succes van DL is gebaseerd op een oprechte interesse in de klant. Het niet alleen luisteren naar de klant en de dienstverlening proberen aan te sluiten aan de wensen van de klant, maar proberen te delen wat de passie is voor zijn product.

De basis daarvoor is nieuwsgierigheid. Wat maakt het product beter of meer onderscheidend dan het product van een ander? Hoe meer we weten over het product en de beweegredenen van de klant, des te beter kunnen we aansluiten bij de wensen van de klant, maar nog belangrijker is dat we dan mee kunnen denken, niet vanuit een klantrelatie, maar vanuit een partnerrelatie.

Dat is de reden dat we bij DL geloven in gespecialiseerde vestigingen met kleinere teams. Vanuit een klein team is het veel beter mogelijk om bij onze basis te blijven, namelijk het kennen van de klant en zijn product. Het is ons doel om onze medewerkers te stimuleren om nieuwsgierig te blijven naar de klant en zijn product. Niet omdat het moet, maar vanuit een oprechte interesse die gevoed wordt door de drive om het elke dag weer een beetje beter te doen. 

Met onze gespecialiseerde vestigingen bieden wij de volledige logistieke oplossing voor u als klant. 

Tot op heden hebben we in ons ruim 25-jarig bestaan gezien dat juist door actief te zijn in verschillende sectoren  vestigingen voor elkaar groei maar ook tegenslag kunnen opvangen. Juist daardoor zijn we een stabiel en financieel gezond bedrijf.

Logistieke groet,
de directie

Certificaten

Bij alle handelingen die met uw goederen te maken hebben, willen we graag aan de strengste eisen voldoen. Daarom hechten we belang aan certificaten zoals die van AEO, SKAL en BRC. Ook beschikken we over een AGP vergunning. 

Meerdere vestigingen, één missie

DL Freight Management (Amsterdam)

DL Freight Management (Amsterdam)

DL Freight Management (Amsterdam) B.V. is gevestigd in Hoofddorp en houdt zich bezig met intercontinentaal vervoer. Voor onze opdrachtgevers wordt wereldwijd vervoer georganiseerd middels de verschillende modaliteiten: zeevracht, luchtvracht en sea/air.

Daarnaast verzorgen we alle voorkomende douaneformaliteiten die voorkomen bij im- en export binnen én buiten de EU.

Lukas Duivenvoorden, bedrijfsleider
Neem contact op

DL Freight Management (Rotterdam)

DL Freight Management (Rotterdam)

DL Freight Management (Rotterdam) is een modern warehouse met 28 docks voor handling en opslag van diverse soorten goederen.

Als expediteur kunnen wij de zeevrachtzendingen over de gehele wereld verzorgen. Zowel luchtvracht als wegtransport zitten ook in ons pakket. Tevens zijn wij gespecialiseerd in transporten van en naar Rusland en de Baltische staten. We hebben een AEO Certificering voor Douane en Veiligheid.

Neem contact op

DL Fresh Logistics

DL Fresh Logistics

DL Fresh Logistics is gevestigd op het bedrijventerrein Greenpark te Bleiswijk en goed bereikbaar via de A12. Deze hypermoderne geconditioneerde vestiging is gespecialiseerd in de opslag en het verpakken van groente en fruit.

Onze 20 koelcellen zijn afzonderlijk regelbaar waardoor we afgesteld op uw wensen groente en fruit tussen -2 graden Celsius en +14 graden Celsius kunnen opslaan.

Naast dat we fruit kunnen sorteren en labelen hebben wij ook uitgebreide verpakkingsmogelijkheden, zoals flowpack, foodtainer, netlon, girsac en sealen.

Kaj & Colino, bedrijfsleiders
Neem contact op

DL Fruit Logistics

DL Fruit Logistics

DL Fruit Logistics specialiseert zich in de opslag van groente en fruit, verpak- en ompakwerkzaamheden en labelen. Met 5000 m2 opslagruimte en 14 koelcellen die kunnen koelen tussen de -2 en 15 graden Celsius.

Naast dat we fruit kunnen sorteren en labelen hebben wij ook uitgebreide verpakkingsmogelijkheden, zoals flowpack, foodtainer, netlon, girsac en sealen.

Neem contact op

DL Transport

DL Transport

DL Transport is gespecialiseerd in containertransport en rijdt dagelijks met een eigen vloot van en naar de Rotterdamse en Antwerpse haven.

Naast onze eigen transportmogelijkheden hebben we in Vlaardingen ook een afdeling internationale transportbemiddeling. We hebben jarenlang gewerkt aan een breed netwerk en kunnen nu met trots zeggen dat we voor elk soort wegtransport in Europa een oplossing kunnen bieden, zowel voor import als export.

Ons team zit klaar om u zo snel mogelijk van een gepaste transportoplossing te voorzien.

Raoul van der Pluijm, bedrijfsleider
Neem contact op

DL Warehousing

DL Warehousing

Op het industrieterrein "Groote Wetering" te Bodegraven, langs de A12, is DL Warehousing gevestigd. Deze vestiging is BRC-, SKAL en AEO-gecertificeerd en gespecialiseerd in de handling, orderpick en opslag van grote volumes met hoge omloopsnelheid. Onze opslagcapaciteit bedraagt meer dan 10.000 pallets.

Daarnaast zijn we sterk in het klaarmaken en verzenden van (kleinere) pakketten via de bekende pakketdiensten, het laden en lossen van containers en krimpen van verpakkingen.

Neem contact op

We helpen je graag!

Heb je vragen, wil je meer informatie of kunnen we je blij maken met een offerte? Neem gerust contact op. 

Je krijgt dan Danielle aan de lijn of in de mail. Zij heeft jarenlange logistieke ervaring en weet precies hoe ze jou het beste van dienst kan zijn.