Let op, wij knijpen geen oogje dicht

Het bouwen aan een goede reputatie kost veel energie. Iedere dag werken wij keihard om een efficiënte en betrouwbare logistieke partner voor onze klanten te zijn. We merken dat alle tijd die we daarin stoppen, zich ruimschoots uitbetaalt. Onze naam roept positieve reacties op en nieuwe klanten kloppen bij ons aan omdat ze goede verhalen over ons gehoord hebben. Hier zijn we natuurlijk enorm blij mee.

Geen ruimte voor crimineel goed

We hebben gemerkt dat dit ook een keerzijde heeft. Ook organisaties die we niet als klant willen, weten ons te vinden. Een logistieke partner met een goede reputatie is namelijk handig als je goederen wil opslaan en versturen die het daglicht niet kunnen verdragen.

Ondanks dat wij er alles aan doen om organisaties die ons voor illegale zaken willen gebruiken buiten de deur te houden, komt het toch voor dat ze erdoor heen glippen. We vinden dan ook af en toe verdovende middelen in pallets. Of krijgen verzoeken die inhouden dat, als we erop in zouden gaan, we meewerken aan het plegen van fraude met invoerrechten of btw.

Betrouwbaar op alle niveaus

Binnen ons bedrijf hebben we op dit gebied een zero tolerance-beleid. Zodra we merken dat er dingen gebeuren die niet kloppen, zullen wij hier onmiddellijk melding van maken. Ook als overheidsinstanties ons benaderen om bijvoorbeeld een opslagruimte te doorzoeken, zullen wij alle medewerking verlenen.

We vinden het belangrijk om betrouwbaar te zijn op alle niveaus van onze organisatie. Dat houdt niet alleen in dat we ons aan logistieke afspraken houden en goed op de goederen van onze klanten letten. Het betekent ook dat we onze logistieke processen brandschoon willen houden.

We willen onze aandacht en energie niet steken in zaken die niets toevoegen aan ons mooie bedrijf. Mocht u een logistieke partner zoeken die af en toe een oogje dichtknijpt, dan weet u nu dat wij dat niet doen.

Deel dit artikel

Meer te lezen