DL lijft Trade Packing in

dl logistics

DL Fresh Logistics B.V. en Trade Packing Bleiswijk B.V. zijn samengevoegd. De nieuwe combinatie kan daardoor een breder pakket van diensten aanbieden.

DL Fresh Logistics, onderdeel van DL Logistics Group, richt zich vooral op de handling en opslag van geïmporteerd fruit, terwijl Trade Packing gespecialiseerd was in het verpakken en sorteren van groente en fruit.

Door DL Fresh Logistics en Trade Packing samen te voegen, is een totaalaanbieder in ‘groente en fruit’-logistiek ontstaan met een enorme hoeveelheid kennis en ervaring.

“Beide bedrijven zijn er sterker van geworden”, vertelt Pieter Laban, directeur van DL Logistics Group. Onze klanten reageren enthousiast over de extra diensten die we nu aan kunnen bieden.”

Trade Packing is van Klappolder 123 naar Klappolder 191 -193 in Bleiswijk verhuisd en dus bij DL Fresh Logistics ingetrokken. “Onze diensten vullen elkaar perfect aan. Door alles onder één dak te hebben, maken we hier optimaal gebruik van”, aldus Colino Dimastrapasqua.

“We hebben er ook voor gekozen om de merknaam Trade Packing te laten vervallen en als DL Fresh Logistics verder te gaan”, vertelt Colino. “Als onderdeel van DL Logistics Group kan er optimaal geprofiteerd worden van alle verschillende diensten die DL in eigen beheer al aan kan bieden, zoals lucht- en zeevrachtexpeditie en douanefaciliteiten. Onze klanten en relaties blijven gewoon dezelfde contactpersonen houden.”

Deel dit artikel

Meer te lezen