DL Fresh Logistics

Handling, opslag en verpakken van (import) fruit

DL Fresh Logistics is gevestigd op het bedrijventerrein Greenpark te Bleiswijk en is dus goed bereikbaar via de A12. Deze hypermoderne geconditioneerde vestiging is gespecialiseerd in de opslag en het verpakken van groente en fruit.

De opslagruimte van DL Fresh Logistics is voorzien van de modernste snufjes. Zo hebben we een speciale terugkoel- en droogcel/rijpcel waarmee goederen supersnel gekoeld en gedroogd en gerijpt kunnen worden.

Onze 20 koelcellen zijn afzonderlijk regelbaar waardoor we afgesteld op uw wensen groente en fruit tussen -2 graden Celsius en +14 graden Celsius kunnen opslaan.

Naast het sorteren en labelen van fruit hebben wij sinds kort onze diensten uitgebreid met uitgebreide verpakkingsmogelijkheden, zoals flowpack, foodtainer, netlon, girsac en sealen.

DL Fresh Logistics...

  • heeft 20 koelcellen
  • heeft een speciale rijp-, terugkoel- en droogcel, dus één ruimte met verschillende functies
  • is BRC-, SKAL- en AEO-gecertificeerd
  • is uitermate geschikt voor het crossdocken van containers waarvan de lading eerst gekeurd moet worden voordat hij bij de klant wordt afgeleverd. We hebben hiervoor 18 docks.

Meer informatie?

DL is een unieke logistieke dienstverlener omdat we in kunnen spelen op vrijwel iedere logistieke behoefte. Als u op zoek bent naar een flexibele logistieke oplossing, met een goede service en hoge kwaliteitsnorm, dan bent u bij ons aan het juiste adres.

Lees meer over wat we kunnen betekenen voor: 

Als u vragen heeft over deze vestiging, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Dat kan tijdens kantooruren via 010 - 258 7700 en 24/7 via ons mailadres info@dl.nl.

Contact

Klappolder 191
2665 MP Bleiswijk
T: 010 - 258 7700

Vraag een offerte op >
Neem contact op >