Opslag gevaarlijke stoffen

Er gelden veel en strenge regels voor de opslag gevaarlijke stoffen. DL beschikt over een grote opslagruimte die aan al deze veiligheidsvoorwaarden voldoet. We kunnen uw gevaarlijke stoffen dan ook veilig en verantwoord opslaan.

Zorgvuldige opslag gevaarlijke stoffen

Onze medewerkers weten hoe ze veilig en gezond met gevaarlijke goederen om moeten gaan. We hebben intern strenge regels en procedures voor opslag van gevaarlijke stoffen waar een ieder zich aan dient te houden. Alle gevaarlijke stoffen worden conform de PGS-15-reglementen opgeslagen.

Er zijn veel verschillende soorten gevaarlijke stoffen. Sommige zijn ontplofbaar, giftig of schadelijk voor de gezondheid. Andere horen in de categorie milieugevaarlijk of irriterend. Bij opslag gevaarlijke goederen is het belangrijk om de goederen te voorzien van etiketten die duidelijk maken in welke categorie ze horen. Als u die etiketten nog niet heeft, kunnen wij dit voor u regelen.

Transport van gevaarlijke stoffen

DL verzorgt ook het internationale weg-, lucht- en zeetransport van gevaarlijke goederen. We doen dit onder andere conform de ADR- en IMDG-wetgeving, de wetgeving voor vervoer van gevaarlijke stoffen via weg- en zeetransport.

Cross-docking gevaarlijke stoffen

Onze vestiging in Vlaardingen is niet alleen gespecialiseerd in opslag van gevaarlijke goederen, maar ook in cross-docking van deze gevaarlijke stoffen. Hierdoor zijn we meestal in staat om sneller en voordeliger uw producten op de plaats van bestemming krijgen.

Maak kennis met Vlaardingen via het onderstaande filmpje of de vestigingspagina op onze website.

Contact

Er zijn veel soorten gevaarlijke stoffen. Neem contact met ons op om te weten wat we voor u kunnen betekenen.

Aanvullende diensten

Vraag direct een offerte op.