Opslag gekoelde en diepgevroren producten

Onze vestiging in Hazerswoude is gespecialiseerd in 'cold storage', ofte wel: het opslaan van gekoelde en diepgevroren producten. U kunt erop rekenen dat we zorgvuldig en professioneel met uw geconditioneerde producten omgaan.

Voordelen van geconditioneerde opslag van DL

  • We beschikken over 12.000m3 om gekoelde en diepgevroren goederen op te slaan. De koelcellen variëren van 36m2 tot 180m2 en kunnen per cel op de gewenste temperatuur ingesteld worden. DL is dus ook interessant als u een kleine voorraad gekoeld wilt opslaan.
  • Onze cellen bieden ruimte aan rolcontainers, palletboxen en diverse andere opslagvariëteiten.
  • Er zijn diverse inrichtingen mogelijk, zoals inrijstellingen en rolstellingen, maar ook extra hoge stellingen voor de opslag van b.v. AGF.
  • Inkomende en uitgaande goederen worden door ons moderne Warehouse Management Systeem geregistreerd. Al uw producten zijn volledig traceerbaar en uw voorraadstatus is altijd up-to-date.
  • De temperatuur van de koelruimtes wordt de hele week 24 uur per dag bewaakt door een geavanceerd computersysteem. Mocht de temperatuur een keer afwijken, dan gaat er direct een alarm af en worden er doeltreffende maatregelen genomen.
HACCP-Certificaat & VWA EG

Erkend en gecertificeerd

DL heeft een HACCP-certificaat en een nVWA EG-erkenning voor de opslag van vlees en vis. Ook beschikken we over een douane-entrepotvergunning.

Contact

Neem contact op met onze vestiging in Hazerswoude voor meer informatie over de opslag van gekoelde en diepgevroren producten. Onze medewerkers denken graag met u mee om de oplossing te vinden die u zoekt en het best bij u past.

Aanvullende diensten

Vraag direct een offerte op.

,,In het diepvriezen zit niet de grootste uitdaging. De uitdaging zit hem in het koelen. Ooit zij iemand tegen mij: "Koelen is een vak!" Dat klopt helemaal.

Lees het artikel over de uitdagingen van koel- en vriesopslag