Opslag boomkwekerij producten

Onze vestiging in Hazerswoude biedt al jarenlang de mogelijkheid tot opslag van boomkwekerijproducten. Deze specialisatie is niet uit de lucht komen vallen, want deze DL-vestiging ligt middenin het Boskoopse sierteeltgebied. Er zijn altijd cellen beschikbaar, dus neem bij interesse gerust contact met ons op.

Voor kleine en grote hoeveelheden pallets

U kunt zowel één collo als honderden boxpallets aanleveren. In beide gevallen zullen wij uw producten met de grootst mogelijke zorg behandelen. De cellen variëren van 36m2 tot 180m2 en kunnen per cel op de gewenste temperatuur worden ingesteld.

Zorgvuldige bewaking van de temperatuur

De temperatuur wordt 24 uur per dag en 7 dagen per week bewaakt door een geavanceerd computersysteem. Wanneer de temperatuur teveel afwijkt, gaat er direct een alarm af en worden er doeltreffende maatregelen genomen.

Variatie in opslagmogelijkheden

De cellen bieden ruimte aan rolcontainers, palletboxen en diverse andere opslagvariëteiten. Er zijn diverse inrichtingen mogelijk, zoals inrij- en rolstellingen, maar ook extra hoge stellingen voor de opslag van bijvoorbeeld grote bomen.

Contact

Neem contact op met onze vestiging in Hazerswoude voor meer informatie over de opslag van boomkwekerijproducten.

Aanvullende dienstenVraag direct een offerte op.