Zes vestigingen, één team!

In het verleden waren de 6 vestigingen van DL zelfstandige logistieke bedrijven met ieder zijn eigen naam, logo en website. In 2010 hebben we een belangrijke stap gezet, namelijk al die verschillende namen vervangen door één naam: DL Logistics Group.

Als ik nu naar DL kijk, dan is het met een trotse blik. Trots op waar we op dit moment staan. Van 6 verschillende bedrijven met zo’n 60 medewerkers hebben we in de afgelopen jaren één logistiek topteam van meer dan 100 medewerkers weten te maken. En het resultaat daarvan is in het afgelopen jaar meer dan zichtbaar geworden. 

Twee jaar geleden keek ik nog vol bewondering naar de teamgeest van het EK-voetbalteam van IJsland. Ik schreef toen in een van mijn blogs: “Steeds meer zie ik de samenwerking tot stand komen tussen de verschillende vestigingen en zie ik dat men zich schikt om het belang van het grotere geheel te dienen. Bij ons geeft dit dan niet de korte termijn resultaten die je in het voetbal hebt, maar op lange termijn zal dit zeker veel vruchten voort gaan brengen. Blij mee en trots op!”

Hoewel het voetbalteam uit IJsland niet verder is gekomen dan de kwartfinale, zijn wij met ons logistieke team wel op dat hoofdpodium beland. We nemen inmiddels met onze diversiteit van diensten, flexibiliteit en teamgeest, een unieke positie in Nederland in. Als ik om me heen kijk, zie ik geen bedrijf dat hetzelfde kan en doet als wij: er met passie voor zorgen dat bedrijven ieder product veilig en vertrouwd bij ons kunnen opslaan, conform de (soms bijzondere) wensen die ze hebben.

Onderstaande foto is gemaakt tijdens een van onze bedrijfsuitjes. Op zo’n dag zie ik alle medewerkers bij elkaar en geniet ik volop van ze. Samen vormen ze het logistieke sterrenteam dat het mogelijk maakt om te doen wat we doen.

Vraag direct een offerte op.