Crossdocking

Soms is het belangrijk dat goederen zo snel mogelijk op een eindbestemming belanden. Denk hierbij bijvoorbeeld aan verse producten die bij een supermarkt afgeleverd moeten worden. Cross-docking van DL biedt uitkomst.

Direct lossen, herladen en bezorgen

Bij cross-docking komt uw vracht bij ons binnen, wordt deze direct gelost en zodanig herladen dat ieder gedeelte van de zending direct naar de eindbestemming kan.

De voordelen zijn:

  • Omdat goederen niet eerst opgeslagen hoeven te worden, zijn uw producten veel sneller beschikbaar.
  • U voorkomt onnodige opslagkosten.

Cross-docking: ook voordelig voor u?

Afhankelijk van uw situatie, kan cross-docking ook voor u voordelen hebben. DL denkt hierin graag met u mee. Heeft u bijvoorbeeld goederen in Frankfurt die verscheept moeten worden naar China? Dan kan het goedkoper zijn om de goederen op basis van retourvracht eerst op te halen in Frankfurt en vervolgens over te laden in een container. DL kan dit helemaal voor u verzorgen.

Cross-docking van gevaarlijke stoffen - een specialiteit van DL

Onze vestiging in Vlaardingen is gespecialiseerd in cross-docking van gevaarlijke stoffen. Hierdoor kunnen we sneller en voordeliger uw gevaarlijke goederen op de plaats van bestemming krijgen.

Deelzendingen Europa, inclusief Rusland en de Baltische staten

Dagelijks verzorgen wij deelzendingen binnen Europa en wekelijks vertrekken de groupage zendingen ook naar Rusland en de Baltische staten. Neem contact met ons op als u hier meer informatie over wilt.

Contact

Neem contact op voor meer informatie over cross-docking. Onze medewerkers denken graag met u mee om de oplossing te vinden die u zoekt en het best bij u past.

Aanvullende dienstenVraag direct een offerte op.