DL Fresh Logistics

Handling en opslag van import fruit

DL Fresh Logistics is gevestigd op het bedrijventerrein Greenpark te Bleiswijk en is dus goed bereikbaar via de A12. Deze hypermoderne geconditioneerde vestiging is gespecialiseerd in de opslag van geïmporteerd fruit. 

De opslagruimte van DL Fresh Logistics is voorzien van de modernste snufjes. Zo hebben we een speciale terugkoel- en droogcel waarmee goederen supersnel gekoeld en gedroogd kunnen worden. Ook beschikken we over een rijpcel. Zodra fruit een bepaalde rijpingsgraad heeft bereikt, kan alles vanuit onze vestiging ‘ready to eat’ aan bijvoorbeeld supermarkten geleverd worden. 

DL Fresh Logistics...

  • heeft 16 koelcellen en 2 vriescellen
  • is BRC-, SKAL- en AEO-gecertificeerd
  • is uitermate geschikt voor het crossdocken van containers waarvan de lading eerst gekeurd moet worden voordat hij bij de klant wordt afgeleverd. We hebben hiervoor 18 docks.
  • heeft een speciale rijp-, terugkoel- en droogcel

Meer informatie?

DL is een unieke logistieke dienstverlener omdat we in kunnen spelen op vrijwel iedere logistieke behoefte. Als u op zoek bent naar een flexibele logistieke oplossing, met een goede service en hoge kwaliteitsnorm, dan bent u bij ons aan het juiste adres.

Lees meer over wat we kunnen betekenen voor: 

Als u vragen heeft over deze vestiging, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Dat kan tijdens kantooruren via 010 - 258 7700 en 24/7 via ons mailadres info@dl.nl

Contact

Klappolder 191
2665 MP Bleiswijk
T: 010 - 258 7700

Vraag een offerte op >
Neem contact op >