DL Freight Management (Amsterdam)

Expediteur, douaneafhandeling

DL Freight Management (Amsterdam) B.V. is gevestigd in Schiphol-Rijk, en is dé vestiging binnen DL die zich bezighoudt met intercontinentaal vervoer. Voor onze opdrachtgevers wordt wereldwijd vervoer georganiseerd middels de verschillende modaliteiten: zeevracht, luchtvracht en sea/air.

We onderscheiden ons van andere expediteurs doordat we met een jong, ambitieus maar vooral enthousiast team graag net die stap extra zetten, waardoor we door veel van onze klanten de ideale logistieke partner genoemd worden. Binnen het intercontinentale vervoer, richt DL Freight Management (Amsterdam) B.V. zich op het bedienen van sectoren waar de logistiek nog meer kritiek is dan bij andere sectoren.

De specialiteiten van DL Freight Management (Amsterdam) B.V. omvatten onder andere:

  • het organiseren van zendingen voor de farmaceutische industrie
  • de luchtvaartindustrie: wanneer een vliegtuig ergens ter wereld met pech staat, is er geen minuut te verliezen en moet het onderdeel met de eerst mogelijke vlucht verstuurd worden.
  • de textielwereld: organisatie van de complete logistiek van fabrieken in het Verre Oosten tot aan de winkel van de opdrachtgever
  • vervoer van perishables

Naast het organiseren van intercontinentaal transport, verzorgt DL Freight Management (Amsterdam) B.V. als full service douane-expediteur alle voorkomende douaneformaliteiten die voorkomen bij im- en export binnen én buiten de EU, voor zowel de opdrachtgevers als andere vestigingen van DL!

Contact

Tupolevlaan 30
1119 NZ Schiphol-Rijk
T: 020 - 658 0000

Vraag een offerte op >
Neem contact op >