Geen klantrelatie, maar partnerrelatie

De grondleggers van DL Logistics Group B.V. zijn Jan Dammes en ik, Pieter Laban. Onafhankelijk van elkaar gestart rond 1990 hebben we ons in 1998 verenigd, eerst als Dammes Laban en vanaf 2010 als DL.

Het succes van DL is gebaseerd op een oprechte interesse in de klant. Het niet alleen luisteren naar de klant en de dienstverlening proberen aan te sluiten aan de wensen van de klant, maar proberen te delen wat de passie is voor zijn product.

De basis daarvoor is nieuwsgierigheid. Wat maakt het product beter of meer onderscheidend dan het product van een ander? Hoe meer we weten over het product en de beweegredenen van de klant, des te beter kunnen we aansluiten bij de wensen van de klant, maar nog belangrijker is dat we dan mee kunnen denken, niet vanuit een klantrelatie, maar vanuit een partnerrelatie.

Dat is de reden dat we bij DL geloven in kleinere vestigingen met kleine teams. Vanuit een klein team is het veel beter mogelijk om bij onze basis te blijven, namelijk het kennen van de klant en zijn product. Het is ons doel om onze medewerkers te stimuleren om nieuwsgierig te blijven naar de klant en zijn product. Niet omdat het moet, maar vanuit een oprechte interesse die gevoed wordt door de drive om het elke dag weer een beetje beter te doen. 

Bij DL geloven we ook in differentiatie, oftewel elke vestiging heeft haar specialiteit heeft en actief is in een andere sector. Ook dat is een reden dat we meerdere vestigingen hebben. 

Tot op heden hebben we in ons ruim 20-jarig bestaan gezien dat juist door actief te zijn in verschillende sectoren  vestigingen voor elkaar groei maar ook tegenslag kunnen opvangen. Juist daardoor zijn we een stabiel en financieel gezond bedrijf.

Met een vriendelijke partnergroet,

Pieter Laban, namens het volledige team van DL

Ik ben Lindsey en ik kom uit Nieuwerkerk. Sinds 2019 werk ik bij DL als administratief medewerker. Ik vertel u graag waarom ik iedere dag met een lach naar mijn werk ga.