Waar staan wij als logistiek bedrijf voor?

DL is een totaalaanbieder op het gebied van logistiek. We kunnen alle soorten producten en goederen opslaan in speciaal daarvoor ingerichte warehouses, maar ook alles naar de gewenste locatie vervoeren via de weg, lucht en zee. We zijn niet het enige logistieke bedrijf dat dit totaalpakket aanbiedt, maar denken wel dat we belangrijke unieke eigenschappen hebben.

Staan voor wat we doen

De foto van de sterke man met zijn armen over elkaar geeft goed weer wat ons vak is. Bij logistiek horen vrachtwagens, vliegtuigen, containerschepen en warehouses van vele kubieke meters. Logistiek is een stoer vak, voor stoere mannen en vrouwen.

De foto zegt meer, namelijk ook wat we erbij voelen. Als er één zin is die het hart van ons bedrijf weergeeft, is het: we staan voor wat we doen. We staan niet zomaar, maar stevig! Eigenlijk mag en moet het dus beklemtoond worden, dus: staan voor wat we doen! Wat houdt dit nu feitelijk in?

Onze vijf uitgangspunten bij iedere logistieke klus

De onderstaande vijf punten geven weer wat onze bedrijfsbrede uitgangspunten zijn bij iedere logistieke klus die we krijgen.

 • We gaan uitdagingen niet uit de weg
  We weten dat het nakomen van door onze klanten gemaakte afspraken vaak van ons afhangt. We gaan dan ook tot het uiterste om logistiek alles voor elkaar te krijgen, ook al moeten we hiervoor 'hemel en aarde' bewegen.
 • We doen alles om uw vertrouwen waard te zijn
  Klanten vertrouwen ons hun kostbare goederen toe. Wij doen er alles aan om dat vertrouwen niet te beschamen.
 • We gaan met goederen om alsof het onze eigen spullen zijn
  Hoe zou je willen dat anderen met jouw spullen omgaan? Dat is de basis van hoe wij met goederen van onze klanten omgaan.
 • We doen er alles voor om te zorgen dat goederen daar zijn op het moment dat ze er moeten zijn
  Just in time! Bij de meeste zendingen die wij behandelen is het van groot belang dat de goederen op tijd aankomen. Bij het niet op tijd leveren van bijvoorbeeld een ingrediënt, medische sample of een machineonderdeel kan immers het hele proces stil komen te staan. Wij zijn ons daar enorm bewust van en doen er alles voor om onze belofte waar te maken.
 • We denken mee om dingen efficiënter te maken
  Wij zien onze relatie met de klant meer als een samenwerking dan een klant-leverancier relatie.
   
  Als partner kunnen we elkaar zoveel beter maken. Daarop willen we ons focussen.

Kennismaken?

We horen graag waarmee we u kunnen helpen en, zoals u dus van ons mag verwachten, denken we graag mee om voor u de meest efficiënte oplossing te vinden.

Neem contact met ons op

Vraag direct een offerte op.