Gekoelde opslag

Bent u op zoek naar een ruimte waar geconditioneerde goederen zorgvuldig en professioneel opgeslagen kunnen worden? 

We beschikken over meer dan 20.000m3 aan opslagruimte om gekoelde en diepgevroren goederen op te slaan, zoals groente, fruit en vlees. De koelcellen variëren van 36m2 tot 180m2 en kunnen per cel op de gewenste temperatuur ingesteld worden. DL is dus ook interessant als u een kleine voorraad gekoeld wilt opslaan.

Andere voordelen:

  • Onze cellen bieden ruimte aan rolcontainers, palletboxen en diverse andere opslagvariëteiten.
  • In de cellen is ruimte voor 30 tot 1250 pallets.
  • Er zijn diverse inrichtingen mogelijk, zoals inrijstellingen en rolstellingen, maar ook extra hoge stellingen voor de opslag van bijvoorbeeld AGF.
  • Inkomende en uitgaande goederen worden door ons moderne Warehouse Management Systeem geregistreerd. Alle producten zijn volledig traceerbaar en de voorraadstatus is altijd up-to-date.
  • De temperatuur van de koelruimtes wordt de hele week 24 uur per dag bewaakt door een geavanceerd computersysteem. Mocht de temperatuur een keer afwijken, dan gaat er direct een alarm af en worden er gelijk maatregelen genomen.
  • We beschikken over alle relevante certificaten, zoals BRC en SKAL.

Veelgestelde vragen

We helpen u graag verder

Als u contact met ons opneemt en een offerte of meer informatie nodig heeft, zult u Sabine (met de krullen) of Daniëlle te spreken krijgen. Beiden hebben jarenlange logistieke ervaring en weten precies wat er bij DL mogelijk is. Ze kunnen u uitstekend verder helpen.