Opslag gekoelde goederen

Bent u op zoek naar een locatie waar u geconditioneerde goederen zorgvuldig en professioneel opgeslagen worden? We zijn gespecialiseerd in ‘cold storage’, ofte wel: het opslaan van gekoelde en diepgevroren producten. U kunt erop rekenen dat we zorgvuldig en professioneel met uw geconditioneerde producten omgaan.

We beschikken over 12.000m3 om gekoelde en diepgevroren goederen op te slaan. De koelcellen variëren van 36m2 tot 180m2 en kunnen per cel op de gewenste temperatuur ingesteld worden. DL is dus ook interessant als u een kleine voorraad gekoeld wilt opslaan.

Andere voordelen:

  • Onze cellen bieden ruimte aan rolcontainers, palletboxen en diverse andere opslagvariëteiten.
  • Er zijn diverse inrichtingen mogelijk, zoals inrijstellingen en rolstellingen, maar ook extra hoge stellingen voor de opslag van b.v. AGF.
  • Inkomende en uitgaande goederen worden door ons moderne Warehouse Management Systeem geregistreerd. Al uw producten zijn volledig traceerbaar en uw voorraadstatus is altijd up-to-date.
  • De temperatuur van de koelruimtes wordt de hele week 24 uur per dag bewaakt door een geavanceerd computersysteem. Mocht de temperatuur een keer afwijken, dan gaat er direct een alarm af en worden er doeltreffende maatregelen genomen.

Veelgestelde vragen

We helpen u graag verder

Als u contact met ons opneemt en een offerte of meer informatie nodig heeft, zult u Sabine (met de krullen) of Daniëlle te spreken krijgen. Beiden hebben jarenlange logistieke ervaring en weten precies wat er bij DL mogelijk is. Ze kunnen u uitstekend verder helpen.