Opslag droge goederen

Droge goederen slaat u wellicht het liefst op bij een bedrijf dat hierin gespecialiseerd is, alles goed op orde heeft, over voldoende ruimte beschikt, goed bereikbaar is en een redelijke prijs berekent. Naast dat u voor deze wensen bij ons aan het goede adres bent, denken we dat ook onze persoonlijke benadering u zal aanspreken.

Let’s get personal

Vanaf het moment dat uw droge goederen bij ons binnenkomen, worden ze behandeld alsof het onze eigen spullen zijn. We gaan er dus heel zorgvuldig mee om. Dat is een gouden regel die voor iedereen in ons bedrijf geldt.

Daar maken we graag ruimte voor

U kunt zowel voor kleine als grote hoeveelheden droge goederen bij ons terecht. We beschikken over een opslagcapaciteit voor meer dan 30.000 pallets. Omdat u misschien met spoed opslagruimte nodig heeft, zorgen we er altijd voor dat er voldoende ruimte is voor urgente opslag.

Alles onder controle

Alle goederen zijn via ons warehouse management system volledig te traceren. De voorraadstatus is altijd up-to-date en inkomende en uitgaande droge goederen worden accuraat door ons geregistreerd.

Onze opslagruimtes voldoen aan de hoogste veiligheidseisen. Op ieder moment van de dag wordt alles goed bewaakt.

Veelgestelde vragen

We helpen u graag verder

Als u contact met ons opneemt en een offerte of meer informatie nodig heeft, zult u Sabine (met de krullen) of Daniëlle te spreken krijgen. Beiden hebben jarenlange logistieke ervaring en weten precies wat er bij DL mogelijk is. Ze kunnen u uitstekend verder helpen.