Wauw

10.07.2014 Onze medewerkers worden wel eens gek van de dynamiek in ons bedrijf. Bij DL staan we nooit stil, zijn we altijd in beweging. En mocht het op bepaalde momenten even wat rustiger lijken, dan kun je er wel van uitgaan dat er op korte termijn iets nieuws op stapel staat. Het is een beetje dubbel allemaal. Ergens verlang ik naar rustigere tijden, maar aan de andere kant kunnen we het ons als bedrijf niet veroorloven stil te zitten. We moeten in beweging zijn. En blijven.

Op dit moment zijn we bijvoorbeeld bezig met de afronding van een grote verbouwing in Bleiswijk, die 1,8 miljoen euro kost. We verdubbelen onze capaciteit bij DL Fresh Logistics, waardoor er letterlijk en figuurlijk ruimte ontstaat voor nieuwe mogelijkheden en activiteiten. 

Verhuizing en verbouwing

Daarnaast zijn we op dit moment druk bezig om onze vestiging Oudenbosch te verhuizen naar Moerdijk.  In een tijdsbestek van nog geen twee maanden staan we voor de uitdaging om 10.000 pallets te verplaatsen, terwijl er aan ons pand in Moerdijk ook nog het nodige verbouwd moet worden.  Kosten van deze operatie:  400.000 euro. 

Zo’n verhuizing en verbouwing leiden tot heel veel hectiek. Dat is geen doel op zich, maar het gevolg van logische keuzes. Voordat we deze ingrijpende besluiten namen, hebben we als management team eerst alle opties uitgebreid bekeken en besproken.

Als ik mezelf de tijd gun om even van een afstandje te kijken naar wat we allemaal aan het doen zijn, dan zakt m’n mond open en denk ik ‘WAUW! Wat mooi dat ik hier deel van mag uitmaken’. 

Robin van Persie

Mijn mond zakte ook open toen ik zag hoe Robin van Persie in de wedstrijd tegen Spanje een historisch doelpunt maakte. Wat een pass (van Blind), wat een zweefduik, wat een kopstoot. WAUW!

Ik heb genoten van dit WK. Mooie wedstrijden, veel doelpunten. Oranje heeft het boven verwachting goed gedaan. Louis van Gaal heeft een hecht team gesmeed, dat in staat blijkt om op het juiste moment boven zichzelf uit te stijgen.

Wie wint?

Ik ben benieuwd wie er uiteindelijk met de titel vandoor gaat, Duitsland of Argentinië. En dan heb ik het niet alleen over de voetbalstrijd in Brazilië, maar ook over de winnaar van onze WK-poule, waarbij ruim 200 van onze klanten strijden om de prijzen. De uiteindelijke nummer 1 wint een citytrip naar een mooie Europese stad, waarbij ook een voetbalwedstrijd mag worden bezocht. Ik zou me kunnen voorstellen dat de winnaar een kijkje wil nemen in de Britse stad Manchester, zodat hij of zij ook in het echt kan genieten van de voetbalkunsten van Robin van Persie.  

Ik hoop dat de winnaar tijdens de wedstrijd goed om zich heen kijkt en denkt: ‘WAUW! Wat mooi dat ik dit mag meemaken!’

Vraag direct een offerte aan.