Transportbedrijf Jocotrans krijgt nieuwe eigenaar

Logistieke dienstverlener Jocotrans uit Bodegraven heeft een nieuwe eigenaar, namelijk Marco Pfaff die samen met DL Logistics Group de koers van het bedrijf gaat voortzetten. “In onze zoektocht naar een geschikte partij om het bedrijf over te nemen, hebben we steeds het belang van onze klanten en het personeel voorop gehouden. Dat is gelukt en daar ben ik blij om”, aldus Cor Potuyt, voormalig eigenaar van Jocotrans. Cor was op zoek naar een opvolger omdat hij graag met pensioen wilde.

Jocotrans gaat zelfstandig met dezelfde naam verder onder leiding van Marco Pfaff. Marco was de afgelopen jaren werkzaam als vestigingsmanager van DL Warehousing BV in Bodegraven en heeft al meer dan 10 jaar ervaring in de transportsector.

“Jocotrans is een succesvol koeldistributiebedrijf”, vertelt Marco Pfaff. “Je moet nooit een winnend team veranderen. Ik ga daarom de positieve lijn doortrekken, maar er wel alles aan doen om nog meer groei te stimuleren. De logistieke sector zit in de lift, maar dat betekent niet dat we achterover kunnen leunen. We moeten blijven investeren in onze logistieke performance en efficiency door middel van automatisering en het juiste materiaal om continue onze dienstverlening te verbeteren en te optimaliseren. ”

DL Logistics Group uit Bodegraven is als investeerder bij de overname betrokken. Voor DL betekent dit onder meer dat alle gekoelde warehouses nauw zullen gaan samenwerken met Jocotrans. DL is een totaalaanbieder op het gebied van logistiek en transport. Het bedrijf heeft 6 vestigingen in het westen van Nederland en telt meer dan 100 medewerkers.

Vraag direct een offerte aan.