Sponsoring Olympische zeilteams

20.04.2012 Deze week hebben we het volgende persbericht verstuurd in het kader van onze sponsoring van twee Olympische zeiltoppers.

Bodegraven, 13 april 2012 - DL heeft onlangs het sponsorcontract getekend met de Nederlandse zeiltoppers Lisa & Lobke en Team Stevens. Het contract werd getekend in Den Haag, dichtbij de plek waar beide zeilteams regelmatig trainen. De teams zijn momenteel bezig met hun voorbereiding op de Olympische Spelen in Londen.


 Lobke Berkhout: “Het vervoer van ons materiaal is in onze sport een kritische factor. Wij moeten erop kunnen vertrouwen dat ons materiaal zo spoedig mogelijk en zonder beschadigingen in Londen aankomt. DL biedt ons de zekerheid die we nodig hebben om goede prestaties neer te zetten.”

 “Ook wij doen er alles aan om de beste zijn!”

Pieter Laban van DL: “Tijdens de kennismaking spatte de ‘drive’ om de Olympische titel te halen van de gezichten af. De ambitie van dit dames- en herenteam komt overeen met onze logistieke ambitie. Ook wij hebben een extreem grote drive om de eindbestemming zo spoedig mogelijk te bereiken. Ook wij doen er alles aan om de beste te zijn!

Lisa en Lobke en hun jacht naar goud

Zowel Team Stevens als Lisa & Lobke komen uit in de 470-klasse. De dames stonden al twee keer op het hoogste treetje van het ereschavot van het WK zeilen en wonnen vrijwel iedere medaille. Vorig jaar konden ze hun WK-titel helaas niet prolongeren. Ze zijn nu extra gemotiveerd om straks in het Olympische water van Londen als eerste over de eindstreep te varen. 

Team Stevens bestaat uit Steven Krol en Steven Le Fevre. Zij moeten zich nog kwalificeren voor de Olympische strijd. DL helpt ze hier een handje bij. Steven Krol: “DL krijgt het steeds voor elkaar om ons materiaal eerder te bezorgen dan de concurrentie. Daardoor kunnen we sneller starten met onze voorbereiding op de wedstrijden. Dat is een heel groot voordeel”.

Volg beide teams

Beide teams zijn te volgen via de website van DL. Bezoek daarvoor de speciale campagne-site www.datislogistiek.nl.

Over DL

DL Logistics Group is een middelgroot bedrijf gespecialiseerd in de opslag, overslag, handling en het transport van voedingsproducten, gekoelde en diepvriesproducten, luxueuze goederen, bulkgoederen en gevaarlijke stoffen. Het bedrijf heeft zes vestigingen in Amsterdam, Rotterdam, Hazerswoude-Dorp, Oudenbosch, Bleiswijk en Bodegraven. Iedere vestiging heeft een eigen specialisme. Het hoofdkantoor van DL Logistics Group is gevestigd in Bodegraven.

---- Einde persbericht-------
Voor meer informatie kunt u bellen met Pieter Laban van DL via 06 51 28 41 27 of pieter.laban@dl.nl

Vraag direct een offerte aan.