Soms heb je zo'n dag!

23.12.2011 Soms heb je van die dagen dan lijkt alles mee te zitten. Gisteren was zo'n dag! Als je sales doet dan weet je dat je soms heel veel energie moet stoppen in een lead zonder resultaat, maar er zijn ook momenten dat het vanzelf lijkt te gaan.

Afgelopen maanden waren weer erg druk en moest ik me bezighouden met veel randverschijnselen. Tussen de bedrijven door heb ik wat offertes gemaakt en ik baalde eigenlijk al over de opvolging. Die ging niet vlekkeloos om het maar zacht uit te drukken. Binnen ons bedrijf hebben we gelukkig mensen die daar veel beter in zijn!

Maar goed, zo goed en zo kwaad als het tussen de bedrijven door lukte, heb ik ze opgevolgd. Gisteren kwam het allemaal samen. Op één dag hoor je dan dat twee klanten hun goederen bij ons onder gaan brengen en ons hun vertrouwen geven! Je zou zeggen dat dit al een heel mooi resultaat is voor één dag maar er is meer.

We hadden voor een goede klant van ons ook een offerte gemaakt voor opslag van ongeveer 1000 pallets. Eerlijk gezegd hadden we niet gedacht dat het door zou gaan, maar gisteren kregen we bericht dat dit ook doorgaat!

Als klap op de vuurpijl mogen we volgende week ons bedrijf presenteren bij een potentiele klant voor transport naar Rusland.

Soms heb je zo'n dag waar op alles lukt!

Vraag direct een offerte aan.