Passie

Mijn zoon heeft onlangs een huis gekocht. Het is een oude woning, waar behoorlijk wat aan moet gebeuren. Geen wonder dat hij de hulp heeft ingeroepen van vrienden en kennissen. Eén van die vrienden is een timmerman, die zichtbaar plezier heeft in zijn werk en met passie praat over zijn vak. Geweldig vind ik dat.

Passie draagt bij aan groei

Binnen ons bedrijf zie ik gelukkig steeds meer mensen die genieten van hun werk. Pas stond ik in de loods van één van onze vestigingen en zei een heftruckchauffeur: ‘Ik vind het nog steeds leuk!’ Dat is mooi, daar word ik enthousiast van. Ik geniet met volle teugen als ik zie dat mensen doen waar ze lol in hebben. De passie van onze mensen, die doen waar hun hart ligt, draagt bij aan de groei van ons bedrijf. Daar ben ik heilig van overtuigd.

Logistiek is meer dan alleen ons werk

In de logistiek, onze tak van sport, gaat het werk dag en nacht door. We hebben geen voorspelbare kantoorbaan. Hollen en stilstaan wisselen elkaar met onregelmatige tussenpauzes af. Soms kunnen we niet goed overzien wat er allemaal nog moet gebeuren en is het een kwestie van door buffelen totdat het werk gedaan is en de klanten tevreden zijn. Dat is best zwaar, maar als je je mag bezighouden met dingen waar je plezier in hebt en goed in bent, dan houd je het langer vol dan wanneer je werk alleen maar je werk is.

Ik prijs me gelukkig dat wij met onze passie bezig kunnen zijn, dat wij mensen in dienst hebben die zich bewust zijn van wat ze leuk vinden en dagelijks genieten van hun werk. Het enthousiasme van onze medewerkers zorgt er mede voor dat óók ik elke dag met plezier aan de slag ga.

Vraag direct een offerte aan.