Certificering voor opslag van biologische producten

Ieder logistiek bedrijf dat biologische grondstoffen, halffabrikaten en/of eindproducten opslaat, moet hiervoor gecertificeerd zijn. Onze gekoelde warehouses in Bleiswijk, Moerdijk en Hazerswoude hebben deze vereiste papieren voor biologische opslag in huis. 

Biologische opslag

Skal Biocontrole is onafhankelijke organisatie voor het toezicht op de biologische productie in Nederland. Ze voeren de controles uit en kennen de certificaten toe. Om als logistieke partij in aanmerking te komen voor een certificaat moet een uitgebreid kwaliteitsplan gemaakt worden. DL moest hiervoor onder meer kunnen aantonen dat de biologische producten van A tot en met Z traceerbaar zijn en bulkproducten alleen in een gereinigde vrachtwagen vervoerd worden.

Staan voor wat we doen!

DL richt zich met al haar logistieke diensten op het bieden van kwaliteit. Naast het Skal-certificaat hebben we tal van andere certificaten om de kwaliteit van onze dienstverlening te borgen. 

DL is een totaalaanbieder op het gebied van logistiek. We kunnen alle soorten producten en goederen opslaan in speciaal daarvoor ingerichte warehouses, maar ook alles naar de gewenste locatie vervoeren via weg-, lucht- en zeetransport. Als er één zin is die het hart van ons bedrijf weergeeft, dan is het: we staan voor wat we doen. Lees meer hierover

Vraag direct een offerte aan.