Geen dag is hetzelfde

Ik ben Lindsey en kom uit Nieuwerkerk. Sinds 2019 werk ik bij DL Fresh, de DL vestiging in Bleiswijk als administratief medewerker.

In mijn functie heb ik veel contact met klanten, chauffeurs en onze warehousemedewerkers. Ik ontvang de orders van klanten en zorg ervoor dat deze op tijd klaar worden gezet door mijn collega’s uit de warehouse. Gedurende de dag komen er veel chauffeurs laden en lossen en die help ik ook.

Geen dag is het hetzelfde en dat is wat ik zo aantrekkelijk aan deze functie vind. Op een gemiddelde werkdag zit ik op kantoor, heb ik contact met chauffeurs aan de balie en ben ik in de loods. Het is heel afwisselend! 

Ik krijg er enorm veel energie van om op een drukke dag met iedereen te schakelen en om aan het einde van de dag met elkaar te kunnen zeggen dat we het hebben gefikst. 

We vormen met z’n allen een heel hecht team en dat maakt het werk extra leuk. Ik heb echt mijn plek gevonden!

We helpen u graag verder

Als u contact met ons opneemt en een offerte of meer informatie nodig heeft, zult u Sabine (met de krullen) of Daniëlle te spreken krijgen. Beiden hebben jarenlange logistieke ervaring en weten precies wat er bij DL mogelijk is. Ze kunnen u uitstekend verder helpen.