Zeevracht

Met ons wereldwijde netwerk vervoert DL uw zeevrachtzending naar, van en naar bijna elke plek ter wereld. Bij de organisatie van transport per zeevracht treedt DL op als een Non-Vessel Operating Common Carrier (NVOCC).

Verschillende soorten zeetransport

De manieren waarop wij onze klanten van dienst zijn, zijn onder andere:

  • LCL (Less than container load) voor zowel import als export.
  • FCL (Full Container load) voor zowel import als export.
  • LCL – FCL: in opdracht klant consolideren, en als “buyers consol” versturen.
  • FCL – LCL: in opdracht op locatie laden en in het land van bestemming afleveren bij meerdere eindontvangers.

Duidelijke updates over uw verzending

Door de goede contracten die DL heeft met de rederijen, en de mate van toewijding van de mensen die de zeevracht organiseren, zijn klanten van DL verzekerd van de beste informatievoorziening. DL onderscheidt zich op dit gebied van andere aanbieders, en houdt u het gehele traject op de hoogte, waardoor snel ingespeeld kan worden op veranderingen en gewijzigde wensen. U kunt dus vertrouwen op pro-activiteit van onze kant. Hiermee nemen wij als logistiek dienstverlener een stuk zorg uit hun handen.

Voordelig vervoeren vanaf het Verre Oosten

Naast de organisatie van FCL- en LCL-zendingen, biedt DL ook eigen consolidaties aan, met name vanaf grote havens in het Verre Oosten (Zuid-Azië, Oost-Azië en Zuidoost-Azië). We kunnen u de veiligheid van een eigen container bieden tegen kosten voor het vervoer van een LCL-zending.

Weleens gedacht aan combinatie zee- en luchtvracht?

Naast zeevracht biedt DL voor een groot aantal landen ook een 'sea/air'-service aan. 'Sea/air' is een dienst die het beste van luchtvracht en zeevracht combineert. Als uw deadline met zeevracht niet gehaald kan worden, kan 'sea/air' een goede oplossing zijn. De transit-tijd is korter dan wanneer u alleen kiest voor zeevracht. Daarbij zullen de kosten lager liggen dan wanneer de verzending alleen via luchtvracht plaatsvindt.

Met 'sea/air' helpt DL u om uw deadline zo efficiënt mogelijk te halen.

Zeetransport van gevaarlijke en geconditioneerde goederen

Ook voor het zeetransport van speciale goederen zoals gevaarlijke goederen en bederfelijke goederen, bent u bij DL aan het juiste adres.

Contact/offerte

Heeft u meer informatie nodig over onze mogelijkheden op het gebied van zeetransport? Neem contact met ons op om te weten wat we voor u kunnen betekenen. Of vraag direct een offerte aan.

Vraag direct een offerte op.