Air freight

Met onze IATA-accreditatie en ons wereldwijde netwerk van toegewijde agenten, biedt DL letterlijk een luchtvrachtdienstverlening zonder grenzen aan.

Snel, sneller, snelst

Wij begrijpen dat als u kiest voor de snelste manier om uw zending te versturen, er geen minuut meer gewacht kan worden. DL is al jarenlang specialist in luchtvracht en neemt dan ook graag de organisatie hiervan op zich.

DL - Met de D van dienstverlening

De luchtvrachtdienstverlening van DL kenmerkt zich door een ‘24 uurs’-service, wereldwijd netwerk, uitstekende informatievoorziening, scherpe tarieven, maar vooral door mensen die luchtvracht als hun sport zien. We doen er alles aan om u op de beste wijze te assisteren en te informeren.

Weleens gedacht aan combinatie zee- en luchtvracht?

Naast zeevracht biedt DL voor een groot aantal landen ook een 'sea/air'-service aan. 'Sea/air' is een dienst die het beste van luchtvracht en zeevracht combineert. Als uw deadline met zeevracht niet gehaald kan worden, kan 'sea/air' een goede oplossing zijn. De transit-tijd is korter dan wanneer u alleen kiest voor zeevracht. Daarbij zullen de kosten voor deze service lager liggen dan verzending via luchtvracht.

Met deze 'sea/air'-service helpt DL u om uw deadline zo efficiënt mogelijk te halen.

Luchtvervoer van speciale goederen

Ook voor het vervoer van speciale goederen, zoals gevaarlijke goederen en bederfelijke goederen door de lucht, ben u bij DL aan het juiste adres.

Contact/offerte

Heeft u meer informatie nodig over onze mogelijkheden op het gebied van luchtvracht? Neem contact met ons op om te weten wat we voor u kunnen betekenen. Of vraag direct een offerte aan.

Vraag direct een offerte op.